CROSS 2022

Tirsdag 11. oktober var en stor dag for LFO-elevene!

Lycée Français d’Oslos CROSS ble nok en gang arrangert i Frognerparken.

Alle gjorde en strålende innsats gjennom hele formiddagen, under oppsyn av foreldre og lærere som hadde kommet for å støtte elevene sine!

Vi kunne glede oss over at Emilie Gomis, OL-medaljevinner, ambassadør for OL 2024 og bakspiller i Bærum basketballklubb, var til stede.

Hun delte sitt gode humør, sin motivasjon og sin lidenskap for idrett med elevene våre før hver start og under hvert løp, og holdt også et foredrag for avgangselevene våre om det å drive idrett på høyt nivå.

Vi kunne også glede oss over at den franske ambassaden var til stede med ambassadør Pierre-Mathieu Duhamel og Sophie Delporte, rådgiver for samarbeid og kulturtiltak, fra Det franske instituttet, noe som gjorde arrangementet til et høydepunkt for det franske miljøet i Oslo.

Vi vil også takke alle foreldrene som hjalp oss i alle viktige øyeblikk av dagen.

Til slutt vil vi rette en stor takk til vinnerne som ga alt de hadde i løpet av formiddagen, og en stor takk til alle våre elever som deltok på dette høydepunktet i LFO-livet!

For at du skal få et bedre inntrykk av stemningen under LFO-langrenn tirsdag 11. oktober, vil vi gjerne invitere deg til å se vårt videosammendrag av arrangementet.