Som en del av Smaksuka er det satt opp ulike verksteder for barne- og ungdomsskoleklasser.
Et program er etablert takket være det felles arbeidet til Trivselslederen, foredragsholderen Laurent Benguigui og de forskjellige involverte lærerne:
For primærklasser (CM1):
Den store familien av meieriprodukter (fra myse i yoghurt og stor melk ! «Et si on faisait du beurre…»).
Verkstedet vil tilby smaksprøver og manipulasjoner (fremstilling av smør, ost, etc.) pedagogisk ark nr. 2
For college:
3eme : Munnens handler / orientering
4eme og 5eme: Fortell meg hva du spiser: smaken og landene «Spania og Mexico» smaking av disse produktene, sensasjon og analyse av smaker. Refleksjon over det faktum at kulturer er forskjellige og mat er også et produkt av det
6eme : Den store familien av meieriprodukter (myse i yoghurt og stormelk! Hva om vi lagde smør…).
Takk alle sammen for deltakelsen! Finn aktivitetene til Laurent (verten) på disse adressene: