EDUKA

FORELDREPORTALEN

Denne siden er for foreldrene ved Den franske skolen i Oslo. Her kan du finne all mulig praktisk informasjon for å følge opp barnas skolegang. Bonne visite!

Livréval (Barnehagen og Barneskolen)


LivrEval (LIVet d’EVAluation) er et program utviklet for å lage karakterbøkene til elevene i barneskolen.

Foreldrenes passord vil bli endret for hvert skoleår og blir utdelt av den enkelte lærer. Dersom du skulle miste passordet, ber vi deg ta kontakt med læreren.

Den numeriske skolesekken (Ungdomsskolen og VG)

Dette verktøyet er nyttig for kommunikasjonen mellom skole og hjem både når det gjelder skolehverdagen og det pedagogiske: oppdaterte timeplaner, oversikt over lekser og det som er blitt gjennomgått på skolen, informasjon til foreldrene, karakterer, oversikt over fravær, forsentkomminger, sanksjoner, elevmapper

Både foreldre, lærere, elever har egen tilgang til sine respektive rom ved hjelp av individuelle passord og koder. Du vil motta passord pr e-post fra skolen ved opprettelse av konto. Hvis du lurer på noen : cpe@lfo.no

Elev- og foreldredatabasen (Eduka)


Elev- og foreldredatabasen (Eduka) Det elektroniske søknadsskjemaet som ligger på skolens hjemmeside hjelper oss med å bygge opp elev- og familiedatabasen vår.

Det er derfor svært viktig at all informasjon om den enkelte familie alltid er oppdatert.

Opprettelsen av en egen enhet for trivsel, helse og veiledning.

Trivselskoordinatoren, karriereveilederen, skolesykepleieren og logopeden ved skolen samarbeider om elevenes trivsel, helse og om å gi dem veiledning.

De arbeider sammen for å bedre miljøet på skolen, øke trivselen og for at hver enkelt elev skal mestre skolemessig på best mulig måte. De tilbyr samtaler og konferanser for elevene, for de ansatte og foreldrene. Elevene og familiene kan også ta individuelle samtaler.

AKTUELT FRA SKOLEN

Praktisk informasjon til de foresatte

Informasjonsbrosjyrer for den franske skolen og den franske barnehagen.

Skolens kommunikasjonsavdeling arbeider med å oppdatere to informasjonsbrosjyrer for foreldrene. Disse vil distribueres i løpet av de første skoledagene. Informasjon for barnehage skal legges ut på nettsiden i august.

Klikk på bilde
Klikk på bilde

In French and English only. 

NYHETSBREV

Dere vil motta et informasjonsbrev pr. e-post før hver ferieperiode. Her vil dere få siste nytt om skolen, om kommende arrangementer og finne bilder om enkelte av prosjektene.

SKOLEBUTIKKEN

Foreldrene til elevene som skal på skoletur til Frankrike presenterer Den franske skolens 2019-kolleksjon.

Disse produktene selges: T-skjorter Hettegensere Handlenett Caps

FORBEREDE SKOLESTART HØSTEN 2019

Datoen for skolestart er satt til fredag 23. august 2019 for alle elever. De første dagene i barnehagen er unike både for barna og foreldrene. En spesiell timeplan er derfor utarbeidet for disse første dagene som forklart i tabellene nedenfor.