Som en del av Smaksuka er det satt opp ulike verksteder for barne- og ungdomsskoleklasser.
Et program er etablert takket være det felles arbeidet til velværelederen, foredragsholderen Laurent Benguigui og de forskjellige involverte lærerne:
grunnskole (CM1) :
La grande famille des produits laitiers (du petit-lait dans les yaourts et le Den store familien av meieriprodukter (myse i yoghurt og helmelk! Hva om vi lagde smør…). Verkstedet vil tilby smaksprøver og manipulasjoner (lage smør, ost, etc.) pedagogisk ark nr. 2
For ungdomsskolen :
3e : Munnstykke / orientering
4e og 5e: Fortell meg hva du spiser: smaken og landene «Spania og Mexico»-smaking av disse produktene, sensasjon og analyse av smaker. Refleksjon over at kulturer er forskjellige og at mat også er et produkt av dem
6e: Den store familien av meieriprodukter (myse i yoghurt og helmelk! Hva om vi lagde smør…).
Takk alle sammen for deltakelsen! Finn aktivitetene til Laurent (verten) på disse adressene: